top of page

© Henar Bengale

Concepte, creació i interpretació: Nora Baylach / Acompanyament durant la creació: Alícia Sáez / Composició musical i espai sonor: Non Jambi / Vídeo: Ignasi Castañé / Fotografia: Henar Bengale / Agraïments: Nau Ivanow, Aina Juanet, Manel Baylach, Angie Hinojosa.

Projecte i creació resident a Roca Umbert fda, Granollers.

work in progress

Òxid

"Et sentien cridar dos carrers enllà. Duies un sac a l'esquena ple d’ampolles i papers per aproximar ses caigudes i fer-ne feix de tot.  Et veia i em deia “En fas bo de la despresa, per fer-nos niu de tota brossa”.

 

 

Òxid és una proposta escènica de carrer que cerca, mitjançant la poètica visual, transformar el tòpic basat en la deixadesa i la brutícia de la professió oblidada del drapaire. Des del desig d'utilitzar el cos com a eina principal, i confiant en la dansa contemporània per fer-ho, la peça narra, a través del pes físic i emocional, la vivència d’un seguit de casualitats que han unit quatre generacions diferents.

Manel Batlle, escultor i drapaire de Granollers, serà qui durà a la granollerina Nora Baylach, a prendre la po
ls d’argila com acompanya d’escena per trobar un paisatge escultòric a través de la memòria, el joc i l’explosió, transformant l’espai en una oxidació en escena.

bottom of page