top of page

© Henar Bengale

Concepte i direcció: Olga Álvarez i Jordi Cabestany / Intèrprets: Angie Mas, Davínia Descals, Nora Baylach, Raúl Lorenzo, Pau Estrem, Jordi Ciurana, Marc Vilajuana, Bàrbara Martín, Patrícia Mas, Joan Calvete, Paola Prats. / Ajudant de direcció: Maribel Martínez / Il·luminació: Jordi Llongerass / Composició musical: Carlos Martorell / Producció: La Taimada / Producció Audiovisual: CENTSET / Amb el suport de: Compañía Nacional de Danza, La Caldera, Dantzagunea, Antic Teatre, L'Estruch, NunArt, Dept. de Cultura de Vilafranca del Penedès

La Taimada

El Octavo Día

Déu va crear el món en sis dies. El setè dia va descansar. El vuitè l’esser humà decideix agafar les regnes del seu propi destí i s’autodestrueix. 


El Vuitè Dia proposa un desplegament d’imatges oníriques i escenes performatives que mostren detalls de violència; un acte intrínsecament humà, sinistre, ple de bellesa i de sensualitat.

L’obra presenta imatges pertorbadores per la seva simplicitat, per la seva bellesa plàstica, i per la inquietud, la sensualitat o la fredor que poden despertar en qui ho contempla. Aquesta és una proposta d’imatges i accions creades a través dels cossos de 5  intèrprets i 7 accionadors d’aquests cossos. Amb elles presentem homes que semblen monstres, i  monstres tan fràgils que quasi semblen humans. 

bottom of page