Novembre

Roser López Espinosa

Sinopsi

NOVEMBRE és un terreny de joc on tres ballarins construeixen un paisatge en comú on s'enreden els cossos, els jocs físics i els mecanismes. Un entramat sense fi que ens parla del grup i de la col·laboració, de l'espai propi i de l'espai compartit, del plaer de jugar i de la imaginació. Una tardor singular feta d'enginy i de la suma de forces.

 

NOVEMBRE és el joc d'estar junts.

Concepte i direcció: Roser López Espinosa 

Creació i dansa: Diego Sinniger de Salas  Roberto Provenzano, Sol Vázquez Nicoloff / Inés Massoni / Nora Baylach, Roser López Espinosa 

Música original: Ilia Mayer

Contribució musical: Mark Drillich 

Disseny d'il·luminació: Katinka Marac, Joana Serra, Sergio Roca

Tècnic de so: Marta García 

Ajudantia: Raquel Klein, Laura Alcalá

Vestuari: Lluna Albert, Roser López Espinosa

Assessorament artistic: Kristin de Groot 

Management: Carmina Escardó / DROM

Co-producció: Dansateliers (Rotterdam, Països Baixos). Amb el suport del Graner i la Fundació Catalunya - La Pedrera (Barcelona). 

Creat en residència a: Dansateliers (Rotterdam), el Graner, La Caldera Les Corts – Centre de creació de dansa i arts escèniques contemporànies i Area - Centre de dansa i creació (Barcelona), L’Estruch de Sabadell i el Centre Cultural Ca Ses Monges (cia Mariantònia Oliver, Mallorca). Amb la col·laboració del Programa IBERESCENA, Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya i de l'INAEM – Ministerio de Educación, Cultura y Deporte.

Agraïments: Joan Català, Alexis Eupierre, Jordi Rebarté, Roser Tutusaus, Alba Barral, Panagiota Mavridou, Varium.

Fotografies: Alfred Mauve, Rob Hogeslag

Durada: 50 min

Fitxa artística

 Fotografia de Daniel Tello Utrera