top of page

BAYLACH

NORA

El panorama creatiu de la dansa catalana ofereix una gran riquesa i diversitat de companyies i creadors que gaudeixen de reconeixement nacional i internacional; alhora, el país té una bona xarxa de teatres municipals i equipaments escènics de qualitat.

 

Per tal de visibilitzar, compartir i apropar a públics més amplis els creadors del país, el Pla d’Impuls a la Dansa de la Generalitat de Catalunya -amb la complicitat dels equipaments escènics municipals i del Mercat de les Flors de Barcelona- acorda produir una peça de gran format escènic que es podrà veure la temporada 2017-18 en la programació del Mercat de les Flors i en expansió als teatres municipals del territori.

L'estol pren com a partida el fascinant viatge de migració de les aus i el desig de volar. I se centra en l'entramat de cossos i de complicitats possibles dins del grup per avançar plegats i aconseguir un objectiu comú: volar a través d'immensos paisatges. És un viatge en grup que ens parla de l'animalitat del cos i del moviment, de l'esforç i la resistència, de la bellesa i l'esperit de llibertat. Un paisatge fet de complicitats 
i de treball en equip per resistir la travessa i els seus obstacles. Un imaginari ple de llum i vitalitat, amb fisicalitat forta i alhora plena de delicadesa. Un joc d'enginy per desplegar les pròpies ales. L'estol és la gran formació d'ocells que es mou al cel com si fos un. Al capvespre el cel es cobreix de murmuris.

Producció Nacional de Dansa de Catalunya - Roser López Espinosa

 PND - L'estol

Coreografia i direcció

Ballarins

Música original

Disseny d'il·luminació

Assessoria d'espai

Disseny de vestuari

Producció de vestuari

Assistents en pràctiques

Repetidora i coordinació en gira

Roser López Espinosa 

Iris Borrás Anglada, Nora Baylach Delgado, Samuel Minguillón,

Maria Hernando Blasco, Enrique López Flores, Roberto Provenzano,

Daniel Rosado Ávila, Andrea Vallescar García O’meany

Ilia Mayer, Mark Drillich

Joana Serra

Max Glaenzel

Lluna Albert, Roser López Espinosa

Lluna Albert, Marc Udina

Ana Barroso, Albert Bassas

Laura Vilar

bottom of page