top of page

© Henar Bengale

Una visitant inesperada aterra a l'escola i ens convida, a través de la seva curiositat i descoberta, a mirar el nostre entorn amb ulls nous. COMETA és una aventura galàctica per redescobrir i meravellar-nos amb la força de la gravetat, les possibilitats del moviment i el poder de la empatia. La geometria, el joc i la velocitat de la llum. L'univers, la imaginació i els viatges interestel·lars. I sobretot, és una festa per celebrar que ens hem trobat!
 

COMETA és un solo per a infants de primària (6-10 anys), inicialment creat per a ser ballat a les aules de primària.

Concepte i coreografia: Roser López Espinosa / Creat amb: Nora Baylach / Interpretat per: Nora Baylach - María Arronis / Música original: Mark Drillich / Vestuari: Åsa Gjerstad / Dramatúrgia: Katarina Pejović / Disseny de l'espai escènic: Roser López Espinosa / Il·lustracions: Daniel Bennett, Christian Klette / Disseny d'il·luminació: Jou Serra / Programació: Sergio Roca Saiz / Construcció LEDs: José Luis Salmerón - Cube Peak / Tècnics: Anna Boix Álvarez, Oriol Ibáñez / Projecte educatiu: Perform[d]ance team | Producció executiva a Alemanya: Dörte Wolter / Tanzregion Vorpommern / Producció executiva: Lowland / Management: Dörte Wolter / Lowland

Coproducció: Vorpommern tanzt an (Stralsund, Alemanya), Lowland (Barcelona)
Amb el suport del Mercat de les Flors (Barcelona) i de laSala (Sabadell).
Amb la col·laboració de La Caldera – Centre de creació de dansa i arts escèniques contemporànies (Barcelona).
Creat en residència a: Perform[d]ance (Stralsund, Alemanya) i La Caldera (Barcelona).

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de l'INAEM.

Vorpommern tanzt an és un projecte de l'associació “Tanzregion Vorpommern eV”, finançat per TANZPAKT Stadt-Land-Bund amb el suport del comissari del govern federal alemany de Cultura i Mitjans de Comunicació, així com del programa Neustart Kultur i el ministeri d'educació, ciència i cultura Mecklenburg-Vorpommern, Vorpommern-Fonds i la ciutat hanseàtica de Stralsund.

Durada: 50 min

Fotos: Şafak Velioğlu, Peter van Heesen, Nora Baylach, Mireia Guilella / Mostra d'Igualada

VORPOMMERN TANZT AN // projecte educatiu >> www.vorpommern-tanzt-an.de

Roser López Espinosa

Cometa

XXVI PREMIOS MAX

Candidat a nominació per:

"Mejor espectáculo para público infantil, juvenil o para público familiar"

 "Mejor intérprete femenina de danza"

bottom of page