BAYLACH

NORA

Ballarina, fotògrafa i creadora en arts escèniques

Granollers, 1994

Formada a Barcelona en dansa contemporània a Área, espai de dansa i creació. ​​​Al finalitzar els estudis, s'instal·la en joves companyies i participa en diferents projectes coreogràfics a l'Institut del Teatre. Mentre, continua format-se participant en diferents workshops i seminaris amb docents i artistes internacionals.

Com a intèrpret, ha treballat en diferents companyies i artistes independents, com Cia. La Taimada, Ana Borrosa, Roser López Espinosa i ha format part de la Producció Nacional de Dansa, projecte pioner en visibilitzar, compartir i apropar a nous públics la dansa contemporània, coreografiat per Roser López Espinosa i Thomas Noone, realitzant gira per diferents ciutats catalanes.

Com a creadora, encara des de 2016 diferents encàrrecs de petites produccions, desenvolupant Madre al Teatre Auditori de Granollers, T-shirt, T-shit, Texit inaugurant el nou Centre d’Arts en Moviment de Roca Umbert, fàbrica de les arts i Òxid, part escènica de l’obra pòstuma de Manel Batlle, “Transformador del temps”.

Ha estat artista resident al CAM (Centre d'Arts en Moviment) de Roca Umbert fda, de la mà de Manon Almellones i Paula Rísquez Buenavida i, ara per ara, treballa en la creació d’una nova proposta escènica.

 

Actualment combina la docència i la creació mentre es mostra en gira amb els espectacles Trama i Novembre, de Roser López Espinosa.

NORA_EDITORIAL_006.jpg

Fotografia de www.nereagaston.com