Ballarina, fotògrafa i creadora en arts escèniques

Granollers, 1994

Formada a Barcelona en dansa contemporània a Área, espai de dansa i creació. ​​​Al finalitzar els estudis, s'instal·la en joves companyies i participa en diferents projectes coreogràfics a l'Institut del Teatre. Mentre, continua format-se participant en diferents workshops i seminaris amb docents i artistes internacionals.

Com a intèrpret, ha treballat en diferents companyies i artistes independents, com Cia. La Taimada, Ana Borrosa, Roser López Espinosa i ha format part de la Producció Nacional de Dansa, projecte pioner en visibilitzar, compartir i apropar a nous públics la dansa contemporània, coreografiat per Roser López Espinosa i Thomas Noone, realitzant gira per diferents ciutats catalanes.

 

Com a creadora, encara des de 2016 diferents encàrrecs de petites produccions, desenvolupant “Madre” al Teatre Auditori de Granollers, “T-shirt, T-shit, Texit” inaugurant el nou Centre d’Arts en Moviment de Roca Umbert, fàbrica de les arts i “Òxid”, part escènica de l’obra pòstuma de Manel Batlle, “Transformador del temps”.

Ha estat artista resident al CAM (Centre d'Arts en Moviment) de Roca Umbert fda, de la mà de Manon Almellones i Paula Rísquez Buenavida i, ara per ara, treballa en la creació d’una nova proposta escènica.

 

Actualment combina la docència i la creació mentre es mostra en gira amb els espectacles Trama i Novembre, de Roser López Espinosa.

Formació

Company & Company   Barcelona
Area, espai de dansa i creació   Barcelona

Workshops i seminaris amb docents i artistes internacionals

Companyies, artistes independents i col·lectius

Roser López Espinosa
La Marrón

Ana Borrosa
Daniel Arellano
Producció Nacional de Dansa
La Taimada

 

Docència

Actualment a:


Formació regular:
Area, espai de dansa i creació
   Barcelona 
Iniciació  ||  dll. + dc  ,  20:15h a 21:45h
Som-hi Dansa   Barcelona 
2n curs de Formació Professional  ||  dm. + dj  ,  12:30h a 14:00h
3r acte   Sant Adrià del Besòs  
9 a 12 anys  || 
 dll.  ,  17:30h a 18:30h

Intermig/Avançat  ||  dm.  ,  20:00h a 21:00h

 Fotografia de Nerea Gastón